Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Agility, Tanfolyam, Vátozások, Faszságok..

    2010.09.16. 21:11 | brenda9 | Szólj hozzá!

    :D

    Régóta nem írtam semmi értelmes dolgot.
    Ez sem értelmes, de leírom.

    A kutyasulinak megint csak új vezetője van, ami újabb változásokat és szabályokat követel. Közülük az egyik, hogy aki agilityre szeretne járni, el kell végeznie egy alapengedelmességi vizsgát. De nem elég a vizsga, nem elég, hogy végeredményül a kutya engedelmes legyen, hanem kötelező beiratkoznia és elvégeznie a szept. 13.-án induló alapengedelmességi tanfolyamot, majd sikeres vizsgát kell tennie a végén. Ez 20.000 Forint. Az nem elég, hogy ha valaki megcsinálja a vizsgát, mert nekem azzal semmi bajom, ha vizsgáznunk kell, ők már megcsinálták, csak gyakorolnunk kellene, de a tanfolyamot is kötelezővé tették, mondván, hogy ha már ez a szabály, akkor mindenki csinálja meg.  Bár ebből annyi értelmezhető, hogy az egész a pénz miatt van.  Nemtudom. Az lényegtelen, hogy a Csoki 1 éve csinálta meg ugyanitt ezt a vizsgát, és a Daisynek is megvan. És..  mindent az elejétől fogunk tanulni.. megtanuljuk, hogyan tanítsuk meg a kutyának az ül-fekszik-marad-hozzám...stb. vezényszavakat. Ezért kellene kifizetnem 60.000 Forintot a 3 kutyára. Röhejes!!!

    Vasárnap elmentünk a beíratkozásra megbeszélni mi legyen, hátha elfogadják leagalább a Csoki vizsgáját, aki egy éve végezte el a tanfolyamot és tette le a vizsgát, de semmi konkrétra nem jutottunk. Csak annyira, hogy Emmának még a mostani tanfolyamra nem kell mennie, mert fiatal.
    Hétfőn mentünk edzésre, bevittük a szállítóboxokat, beleraktuk a kutyákat meg lepakoltuk a cuccokat. Ekkor az új "edző", hívjuk csak XY-nak, hogy ne legyen az, hogy neveket írok,  megkérdezte, hogy beíratkoztunk-e a tanfolyamra. Mondtuk, hogy nem, még nem. Kedvesen közölte velem, hogy akkor nem edzhetek, nem mehetek a pályára. Csak Emma edzhet, mert neki nem kell még mennie a tanfolyamra.
    Edzés közepén jött egy telefon anyutól, hogy apu beszélt a vezetővel, hogy amennyiben pénteken beíratkozok az egyik kutyával (Csokival vagy Daisyvel), akkor mehetek én is ma edzeni.
    Ezután jött kedves XY, hogy közölje velem, ezt a felettébb jó hírt, csak kiegészítette annyival, hogy - Edzzhetek ma, de ha pénteken nem íratkozok be a tanfolyamra, soha az életbe nem mehetek be a kutyaiskolába, se én, se tőlünk senki, Emma sem! Ez nevetséges. Engem ne fenyegessen egy kis senki, és ne mondja meg nekem, hogy beléphetek-e a kutyaiskola területére, vagy nem. Mindegy.. Ezen csak nevetni tudunk!


    Ja valami jó dolog, ami történt velem a napokban!!
    Készült egy remek kép a Daisyről Agility-táborban, ami nagyon-nagyon tetszik.
    Ez az:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    És egy másik: 

     


    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr152301606

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása