Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Szombati agility és a hétvége

    2010.07.11. 21:11 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Szombat reggel edzésen voltunk. A nap nem kezdődött épp jól, meleg is volt, idegesek is voltunk..stb.
    Na ez meg is látszott..

    Daisyvel néhány akadályig jutottam el, mert ő úgy gondolta, baszik figyelni rám, inkább szaglászik, és pisilget a pályánál. Mint aki süket... Na mindegy, melege volt, az biztos, lehet nem is viszem többet inkább nyáron, mert így nincs semmi értelme..

    Csokival gondoltam lehet dolgozni, mert ő még ha nem is olyan lelkes, de szokott figyelni. Lassan elindult, de nem igazán lelkesedett, meg nem is figyelt, ő is odapisilt, ahová előtte a Daisy. Aztán mikor kicsit elkezdtem lelkesíteni, bedilizett és körbe-körbe rohangált, láttam, hogy élvezi, aminek örültem, de ezen kívül semmit sem lehetett vele csinálni, ő sem volt hajlandó dolgozni.
    Szóval a szombati edzés ennyi volt részünkről. :(

    Emma viszont elég jó volt most. Sokkal jobban figyel már. Vele lehetett valamit kezdeni. :) Neki nem dől össze a világ, ha meleg van.


     
    A hétvége további részein csak lustultunk a kertben. Nikó sebe javulgat. Csokival viszont elég nagy gondunk van mostanában. Nem bírja elviselni maga mellett a Nikót. Morog rá, ahogy meglátja. Ezért nem lehet velük együtt lenni. Ezért is megy hamarosan ivartalanításra.


     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr92146090

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása