Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Brenda nincs jól

    2010.04.03. 23:47 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Tegnap írtam Brendáról és a betegségéről. Kicsit bővebben:

    HÉTFŐ: Hétfőn tudtuk meg, hogy milyen betegségben szenved. Az infúzió után és közben evett, pisilni, inni eljárt, úgy tűnt sokkal jobban van, jót tett neki az infúzió.

     

    KEDD: Kedd reggelre sajnos a hétfői kaját kihányta. Ennek ellenére étvágya megvolt, többször evett egy nap. Az állapota nem lett rosszabb.

    SZERDA: Szerda reggelre nem hányt szerencsére benne maradt minden. Nem mindig volt étvágya, valamikor evett egy keveset, de nem eleget.

    CSÜTÖRTÖK: Megint hányt, nem igazán akart enni, de azért rá lehetett venni néhány falatra. Inni iszik rendesen. Ha wc-znie kell, kimegy, és kinnt végzi el.

    PÉNTEK: (tegnap) Tegnap írtam a betegségről. Sajnos nem sokat eszik. Inni is kevesebbet iszik. De ha hívjuk valamerre, akkor kis könyörgés után feláll, és a célig eljön.

    SZOMBAT, vagyis ma.
    Ma már egyáltalán nem akar enni, elfordítja a fejét, undorodik, ha kaját rakok eléje. Pedig mindenféle ínycsiklandó falatot tettem eléje.
    Az eddigi kaját pedig kihányta.  Inni sem iszik, nem akar. Evelinnel fecskendővel itatjuk, mert folyadék az kell mindenképpen, nehogy kiszáradjon. Nem nagyon kel fel, segítenem kell neki pisilni kimenni. Fel kell emelnem, hogy felálljon. Szegény édes kis Brendám. :( Rossz így látni.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr141930549

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása