Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Helyzetjelentés

    2010.03.28. 23:53 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Történt néhány dolog itthon mostanában csak nem igazán volt időm írni.

    N I K Ó   beteg. Kb 1 hete hívtuk ki az orvost, mert a szeme hályogos. Szürkéskék színe van. A doki megszínezte, és látszik rajt a sérülés, elég nagy. Nem tudni mitől sérült, mindenesetre nagyon csúnya.  Szemcseppet kap, míg meg nem gyógyul.

    De "sajnos" nem "csak" ez a gond. Nikó néhány napja kedvtelen, evés után hányik és felpuffad. Első alkalommal azt gondoltam, az új táppal van gondja, talán allergiás valamire benne, ezért rendeltem neki Acanát. (mivel ezt evett ezelőtt, és nem volt vele semmi gond). De miután megette az adagját, ment és kihányta. A dokinak elmondtuk a tüneteket, kijött megnézte. Az inyát látva kicsit megdöbbent, és vérszegénységre gyanakodott, ezért vért vett tőle. Kapott mindenféle injekciót és gyógyszert. Anyu bevitte a kórházba a vért és 1 óra múlva meg is lettek az eredmények. Szerencsére negatív lett, így azt az elméletet, miszerint hasnyálmirigygyulladása van ki lehet zárni. Most Nikónak diétáznia kell. Viszont ma reggel egy kis adag után megint felpuffadt a hasa, és rosszul érezte magát. Utána (délután) jobban volt már. Most megfigyelés alatt áll..

    MÁS!

    B R E N D A  sincs a toppon. :(  Mostanában, néhány napja olyan szomorúnak látom. És nehezebben megy szegényem, és ezzel kicsit megijeszt. Nem tudom mi baja szegénykémnek. Szeretném őt is kivizsgáltatni. Ő a szemem fénye, és az nem lehet, hogy ő szomorkodik :) Hiaszen az ő mosolya éltet engem. :):)

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr351876270

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása