Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Fülöp emlékére

    2009.12.02. 22:39 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Több bejegyzésben említettem már meg Fülöpöt, a szomszéd labrador kutyáját. Már kép is szerepelt róla, Daisy, Csoki egy barátja ő. Azt hiszem, egy bejegyzést megérdemel. Sajnálattal kell közölnöm, Fülöpöt baleset érte. Tegnap délután mondta nővérem, aki egyébként Fülöp gazdájának a testvérével alkot egy párt, hogy a kutya kilógott a kapun, nem tudják, hol van. Történt már egyszer ilyen, akkor hazajött. Este nővérem mesélte, hogy Fülöpöt elütötte az egyik lakó az utcából. A soproni állatorvosok nem igazán tudtak segíteni, ezért a terv szerint a mai napon szombathelyre vitték, az állatklinikára. Amint kiderült, Fülöpnek eltörött a lába, több sérülése lett, és eltörött a gerince, ezért nem lehetett megmenteni. Ha sikeres műtétet tettek volna, és felépül sem tud többé lábra állni. Sajnos el kellett szegényt altatni. Ez minket is megrázott...

    Néhány kép róla:
    (sajnos az én laptopom bedöglött, azon van minden képem, videóm, ezért ezen a gépen kevés cuccom van.. amint megjavítják a laptopom, bővítek.)

    Evelinnel:

    Daisyvel (ez a kép nem jó, mert a beállás semmilyen, de ez van most.. majd ha hozzáférek a többi képemhez, lecserélem):


    És..az utolsó. Itt nem tudom mit csinált, de muszály volt lefotóznom, mert nagyon viccesen nézett ki:

     

     

    Nyugodj Békében FÜLÖP!

    Hiányzol mindenkinek!

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr431587105

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása