Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Agility

    2009.09.21. 22:19 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Ma ismét agility edzésünk volt, és ma Csoki is velünk tartott. Először kicsit feszült volt és ideges a sok kutya miatt, de aztán lenyugodott, és felengedett.

    Nos, Csokival újra bepróbálkoztunk az agilityvel. Mostanában otthon gyakorolgattunk vele, szóval nagyjából megyeget neki, már át-át ugorja az akadályokat, csak még nem igazán figyel, ha új szagokat érez, inkább megy a szagok után, mint a kezem után. Sok-sok gyakorlás kell neki, de legalább most már jobban ment mint az utolsó alkalommal. Szóval, azért ennek örülök.

    És..A DAISY..
    A Daisy javult, legalábbis szerintem. Mostanában a kutyasuliban mikor elengedem össze-vissza futkározik, látszik rajta, hogy élvezi. Sőt, ami még újdonság, hogy megszerette a labdázást. Eddig nem érdekelte a labda, csak nagyon ritkán, most viszont, eldobom, elfut, visszahozza, és élvezi. Továbbá, elkezdett játszani a többiekkel. Ha olyan a kedve, odamegy a kiválasztott kutyához, és elkezd előtte ugrálni, és bökködi az orrával a másik kutyát, hogy játszon vele, majd elkezdenek játszani. Nagyon édes. Nem láttam még így kezdeményezni.
    És ami még fontos: Azt hiszem, elkezdte megkedvelni az agilityt is. Odaállítom a start elé, előbbre megyek, s mikor elindítom, nagy lendülettel végzi a pályát. Ez olyan boldoggá tesz ilyenkor. Eddig csak átballagott a pályán, de most már nevezhetjük futásnak, amit művel :)
    IMÁDOM :) <3
    Fejlődik a drága.. =)

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr181398260

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása