Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Csufi folytatja..

    2010.04.19. 23:59 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Csufi folytatja az öngyilkossági kísérletetit, nem tudom mi baja van velünk XD

    Ma éppen ebédeltünk (Evelin, Heni a nővérünk, és én). Evelin bement a szobámba, és szólt, hogy menjek gyorsan, a Csufinak valami baja van. Bementem, a szája habzott, olyan volt, mintha szappanos lenne. Nyalta magát, és remegett. Kivittem a fürdőbe, kimostam a száját, és tejet itattunk vele Heni tanácsára. Utána még jobban remegett.
    Siettünk vele azonnal az állatorvoshoz. Útközben már jobban volt. Odaérve felraktam az asztalra, levettem róla a pokrócot, amibe bele volt tekerve, és tisztára ki volt vörösödve az egész háta, lába. A dokinak elmondtuk amit tudtunk. Megmérte a lázát, a hője teljesen normális volt.Végülis nem derül ki mi baja volt. Az állatorvos úgy kezelte, mintha megevett volna valamit, vagy belenyalt volna valamibe, amibe nem kellett volna. Legalábbis ő ezt mondta. Kapott 3 injekciót. Kettőt az oldalába, bár a másodikat elsőre nem sikerült beadni, mert a doki (?!) rossz tűt használt, a tű túl vékony volt. Utána újra megszúrta egy másikkal, ami végre sikerült neki. A harmadikat a combjába kapta. Ez jobban fájt neki, a végén már sírt is. Fizettünk és jöttünk haza.
    Mire hazaértünk Csufinak elmúlt a vörössége, és mintha semmi baja nem lenne, ment enni, meg futkosott. Viszont ma emiatt kihagytuk a kutyasulit. Itthon maradt apuval és Henivel.

    Most már semmi baja sincs, az előbb itt rohangált mint egy őrült egy zoknival a szájában. Most pedig már alszik. A kis lusta...

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr901936023

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása