Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Videók

Címkék

    Régen írtam...

    2010.02.22. 23:11 | brenda9 | Szólj hozzá!

    Elég régen írtam, most néhány dolgot bepótolok.

    M A I   E D Z É S :
    Voltunk ma agility edzésen. Daisy ma nagyon nem volt képben, bár ma Csoki sem. Pedig sonkát vittem nekik :)
    Daisy mostanában sokszor csinálja, hogy miközben egy pályát próbálok vele teljesíteni, fogja magát, leszarja a fejem, és elkezd szaglászni. Ez eléggé idegesítő. De hát sok, számára kellemes szag van, ő pedig egy vadászkutya, úgyhogy meg kell értenem.
    Csoki pedig hangulatfüggő. Valamikor olyan, mint aki meghalni készül, de valamikor fantasztikusan jó! Egyik edzésen annyira jó volt, hogy elkértem Evelintől többször, hadd fussak vele én, mert szuper volt. És élvezte. :)
    Ma mondjuk nem igazán volt hozzá kedve. A kutyasuli melletti fán ott nyücsögtek a madarak, Csoki pedig meg volt őrülve. Mindig megőrül ha madarat lát. Hát igen.. szintén a vadászösztönök.
    Viszont!!! Ma Csoki labdázott velem kutyasuliban. Eddig még soha nem labdázott ott velem, meg idegen helyen sem, csak itthon, vagy séta közben a réten. De ma felengedett, nem volt olyan ideges, és labdáztunk. Úgy örültem. :) Még mindig a hatása alatt vagyok. :D


    I V A R T A L A N Í T Á S :
    Mostanában sokat gondolkozom azon, hogy ivartalaníttatom Daisyt. Nem tudom, honnan jött ez a dolog, mert eddig mindig is annak a híve voltam, hogy nem kell, mert felesleges, és nem természetes...stb.
    Még mindig vannak ilyen gondolataim. Félek, hogy komplikációk lennének. Meg alapból utálom a műtéteket. Sajnálnám a Daisyt.
    De van néhány dolog, ami miatt mégis jó lenne:

    1. nem szeretnék kölyköket

    2. tüzeléskor a Daisy kibírhatatlan, nem lehet fegyelmezni, megy állandóan a kanokat hergelni, sőt, még külön zárni sem lehet, mert mindenhonnan ki tud jönni. A szobámban is megőrül ilyenkor, nem lehet bírni vele.

    3. van, hogy a Daisy dominanciájából eredő veszekedéseket kezdeményez, és ezt ezzel tompíthatnám, elmulaszthatnám.

    4. Nem kell azt számolgatni, mikor hova nem tudunk menni, (pl.: táborok, kutyás találkozók, versenyek..stb.)  mikor fog tüzelni, mikor jön a borzalmas 3 hét. :D

    Még átgondolom a dolgot, nem tudom, mi legyen.


    B R E N D A :
    Brenda barátnőm :) mostanában gyakrabban fájlalja a lábát. Igaz, szed gyógyszert az ízületeire, már kb fél éve adjuk neki a MELOXIVET nevű készítményt, de mostanában kicsit jobban fáj neki. Leginkább csak mikor felkel, például egyhuzamban való fekvés után. Ekkor ha egy kicsit megmasszírozom neki, vagy megy pár kört javul, és már jobb lessz neki. Reméljük jobb lessz neki, és csak a hideg szar idő miatt volt érzékenyebb.
     

    Azt hiszem, ennyi, amit le akartam most írni, majd próbálok gyakrabban írni, bár nem történik semmi extra mostanában.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://kutyaim.blog.hu/api/trackback/id/tr461782604

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása